FRA CIVILFORSVAR TIL LKP 1AID

Mit navn er Lindy Kim Pedersen, og jeg er uddannet førstehjælps- og brandinstruktør.

I 1975 startede jeg som konsulent hos Civilforsvaret, og siden hen er min interesse og mit engagement inden for brand og redning kun blevet større. Konsulent jobbet blev byttet ud med jobbet som Civilforsvarsinspektør, denne gang på Bornholm, og i ’98 blev jeg Beredskabsinspektør ved Nyborg Beredskab.

Engagementet steg og efter at have uddannet mig til Indsatsleder(Brandinspektør), og Brandteknisk Byggesagsbehandler, var jeg i perioden ’05-08, en del af det kommunale Indsatsleder Team i Nyborg kommune, og har i samme periode foretaget brandsyn af både offentlige og private matrikler.

Jeg har i 38 år været aktiv som Førstehjælpsinstruktør, og er godkendt ved Dansk Førstehjælpsråd, og har gennem årene fuldført utallige supplerende kurser for altid at have den sidste nye viden på området. Passionen for at undervise er vokset gennem årene, og i ˈ08 blev jeg ansat ved Beredskabsforbundets Uddannelsescenter som uddannelses-konsulent, med ansvar for Fyn og Jylland.

Portræt

Efter 7 år som uddannelseskonsulent, måtte jeg desværre forlade jobbet pga. omstrukturering og se mig om efter nye muligheder. Efter mange overvejelser kom jeg frem til, at starte min egen virksomhed – min viden er bred og min erfaring på området er stor, og efter nogle måneders forarbejde blev LKP 1AID en realitet.

Luk menu